Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Kjernekraft i shipping

Fagmøte med Marinteknisk Selskap

Om foredragsholderen

{{state.speaker.FirstName}} {{state.speaker.Surname}}

{{state.speaker.Title}}

{{state.speaker.Workplace}}

{{state.speaker.Phone}}

Jan Emblemsvåg

Professor ved NTNU

Jan Emblemsvåg (Ph.D) er professor ved NTNUs Institutt for havromsoperasjoner og byggteknikk og har vært det siden 2020. Før dette har han hatt ulike topplederstillinger i industrien, datert tilbake til 2004. Han har jobbet og publisert mye innen økonomiske livsløpsanalyser, energi, risiko, lean og andre områder. I dag er hans forskning og interesse rettet mot fornybar energi og kjernekraft, og han leder NuProShip-prosjektet som nylig fikk midler for å sette i gang fase 2.

Eirik Ovrum

Sjefskonsulent i DNV

Eirik Ovrum (Ph.D) er sjefskonsulent i DNVs sin rådgivningsenhet og hovedforfatter av DNV sin Energy Transition Outlook - Maritime Forecast to 2050. Eirik Ovrum er ekspert på karbonnøytrale drivstoff for skipsfart, batterier for elektrisk fremdrift, energilagring og for hybride og batteridrevne skip, med 16 års erfaring i bransjen og 20 år siden han startet sine doktorgradsstudier. Eirik leder arbeidspakken som omhandler sikkerhet i NuProShip-prosjektet.

Praktisk informasjon

Foredragene starter kl 17:30, det blir lett servering fra klokken 17:00. Foredraget holdes i Jotunheimen i møtesenteret til Tekna, Dronning Maudsgate 15, 1. etasje.


Vi ser frem til å ønske dere velkommen til et arrangement som garantert vil inspirere, informere og øke forståelsen rundt temaet kjernekraft i shipping.

Del