
Tema: Helse og biovitenskap
Hva kan vi lære av Frisk Fisk 2025?
Oppdatert: 31. des. 2026
Streaming
Hvordan kan vi løse problemene? Vi tar for oss god eksempler og diskuterer hvilke strukturelle endringer som må til for å bedre fiskehelsen og få ned dødeligheten.
På programmet
- Systemrevisjon av oppdrettsselskapene
Margareth Begesen, Mattilsynet - Er det mulig å endre produksjonsform?
Siri Ag, Lerøy - Biosikkerhet - case
Marit Stormoen, NMBU - Biosikkerhetsarbeid; Samarbeid, hvordan skal man få det til?
Barbro Klakegg, Åkerblå - Postsmolt strategi
Ragna Heggebø, Grieg Seafood - Hvordan spiller klimaendringene inn på oppdrettsnæringen og hva kan vi gjøre med det?
Elisabeth Ytteborg, Nofima - Panelsamtale:
Hvilke strukturelle endringer må til for å få til målet om 5 % dødelighet?
Ledet av Øystein Hage, Sjefredaktør og adm.dir for DN Media Groups Deltagere: Geir Lasse Taranger, Are Nylund, Randi Grøntvedt, Barbo Klakegg