Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Det digitale skiftet i offentlig sektor

9. nov. 2017Scandic Fornebu, FORNEBU

På konferansen digitalisering av offentlig sektor vil du få kunnskap og innsikt i hvordan posisjonerer din virksomhet for en digital fremtid.

Offentlig + Privat = Sant

Vil norske leverandører være relevante for offentlig sektor i vår digitale fremtid?

Få med deg erfaringer fra digitaliseringsprosjekter der god styring og strategi sikrer partnerskap mellom offentlig og privat sektor.

En drivkraft i offentlig digitalisering

Brønnøysundregistrene, eInnsyn, kommuner med flere, baner vei for forenklet samhandling på tvers av forvaltningsnivåer og sektorer. Vær forberedt til lanseringen av eInnsyn 1. januar 2018 og den digitale transformasjonen.    

Hvem er denne konferansen for?

Konferansen samler ledere, mellomledere, faglig ansvarlige, og andre som er opptatt av strategi og utvikling, fra både privat og offentlig sektor.

To konferanser i én – deltakere på Det digitale skiftet i offentlig sektor deltar også gratis på Det digitale skiftet. Konferansene går parallelt og du kan fritt bevege deg mellom begge.



Utstillere

Del